› Home
› Vellen
› Demonteren
› Versnipperen
› Brandhout
› Houtschuurtjes/Tuinhuisjes
› Contact
› Link's

Snoeien     Print


Snoeien van bomen en struiken

 
U heeft een mooie tuin met mooie planten en bloemen? Aan de rand van graspartijen en in bloemperkjes staan stuiken en heesters die ieder jaar door u of door de tuinman worden onderhouden en vakkundig worden gesnoeid? Dit doen we om de vorm van de struik te bewaren, hem mooi te laten bloeien en niet te laten overwoekeren. Kortom al de planten in uw tuin worden op regelmatige basis onderhouden en hun gezondheid wordt gelijktijdig even nagekeken.
 
Doet u dit ook met de bomen en struiken waar u minder goed of helemaal niet bij kan?
Is dit volgens u dan niet nodig?
Ik vermoed dat u het antwoord zelf al klaar heeft. Het is inderdaad aangewezen de bomen in onze tuinen te onderhouden. Ze maken deel uit van uw tuin en geven een maarwaarde aan u eigendom.

Er is ook het aspect veiligheid. Dode takken in de kruin van een boom vormen een potentieel gevaar: ze kunnen onverwacht afbreken en naar beneden vallen. We willen toch allemaal dat de tuin een veilige plaats is waar we onze kinderen en huisdieren kunnen laten spelen met een gerust gemoed.

Heeft u bomen waar u van vermoedt of weet dat het onderhoud niet of nauwelijks is opgevolgd? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij kunnen u bijstaan met deskundig advies en pasklare oplossingen. 
 

 
 Home  |   Contact  |   Zoeken  |   Sitemap  | 
Web In Simplicity.eu iif.be Copyright © 2011 Delellio bvba